Рольова Гра: Пригода в Підземеллі

    Ігри » Рольові Ігри » Рольова Гра: Пригода в Підземеллі

    Опис Гри:

    Гра Підземелля пропонує тобі відмінно провести час. Після запуску іграшки починай відразу ж вибирати свого героя. Цей хлопець повинен бути по-справжньому сильний та відважний, бо йому доведеться зіткнутися з не зовсім звичайними ворогами – скелетами, гоблінами та іншими представниками нечистої сили.

    У грі тебе чекають коридори, схожі на лабіринти, кімнати – страшні і жахливі місця, які, однак, необхідно дослідити для отримання відповідей на всі питання. А ще вороги – ось хто може завдати тобі непоправної шкоди. Бийся так, як ніби ти робиш це в останній раз.

    Чому ти вирушаєш саме в підземеллі? Справа в тому, що під землею не тільки проживають представники нечисті, але й розмножуються тут. Тим більше що всі вороги задумали підступний план – вибрати з-під землі і завоювати весь світ. Тому тобі потрібно поквапитися, щоб поламати план нечисті і не залишити їм шансу на реалізацію задуманої стратегії.

    Серед героїв є як хлопець, так і дівчина – ти можеш віддати перевагу тому, хто тобі більше до душі. І не варто думати, що дівчина не така сильна як хлопець! Кого б ти не вибрав, персонажа потрібно весь час поліпшувати. Для цього вибирайте зброю, обладунки, золото та інші предмети, які тобі знадобляться в процесі виконання завдання. Пильно стеж за наявністю баночок, в яких зберігаються запаси здоров'я і користуйся ними після кожного бою. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам