Розвиваюча гра: Скарб Джунглів

    Ігри » Розвиваючі Ігри » Розвиваюча гра: Скарб Джунглів

    Опис Гри:

    Гра Скарби Джунглів – це справжній скарб! Повір, тобі цей гейм принесе стільки радості і непідробного задоволення, що ти і сам не помітиш, куди поділося час. Гейм захоплює вже з перших хвилин і тримає тебе в приємному напруженні всі хвилини. Тут є над чим попрацювати.

    Гра розповідає про скарб, який, згідно з легендою, захований десь у нетрях джунглів. Твоє бажання зашкалює – ти дуже хочеш відшукати скарби першим, щоб незчисленно розбагатіти. Але для цього потрібно постаратися, адже гроші просто так ще нікому не діставалися, пам'ятай про це. Тим не менш, занадто багато зусиль тобі докладати не доведеться. Треба просто відповідати на питання, але робити це потрібно правильно – це головна умова гейми.

    найцікавіше те, що тобі потрібно поспішити. Тому що не ти один хочеш роздобути багатства. Вже є людина, який зголосився в похід паралельно з тобою, щоб дістатися до потрібного місця швидше. Не дай конкуренту зробити це...принаймні, першим. А другим хай вже приходить, коли весь скарб ти успішно забереш з собою. Всього в грі вісім левелів, перемагаючи на кожному з яких ти неодмінно досягнеш успіху. Будь швидше, розумніші, мудріші і терпляче свого супротивника!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам