Гра Підводний Мисливець

    Ігри » Ігри Підводний Світ » Гра Підводний Мисливець

    Опис Гри:

    У грі Підводний Мисливець 2 ти зможеш відшукати скарб, який до цих пір живе на морському дні. Ходять чутки, ніби скарби досі на тому ж місці. Просто нікому ще не вдавалося знайти їх. У тебе є така можливість! Тим більше що ти підготувався до подорожі як не можна краще.

    Так, у тебе в арсеналі можна відшукати човен, яка може досить глибоко зануритися у воду. А далі тобі потрібно просто слідувати інструкції. Гра підкаже тобі ділянку, який треба вивчити, щоб отримати відповіді на деякі питання. Від тебе вимагається уважність. Якщо ти хоча б одну територію полінуєшся вивчити, можливо, кладу тобі не бачити, як власних вух.

    Не забувай, що далеко не всі підводні створення належать до тебе доброзичливо. Є рибки, яких треба обходити десятою дорогою, тобто зустріч з якими неодмінно буде означати для тебе неминучу небезпеку. Так що стережися ворогів і вивчай підводний світ – можливо, саме тобі вдасться відшукати стародавні скарби. Якщо навіть з першого разу нічого не вийде, зневірятися не варто, адже ти завжди можеш почати гру заново. І так до тих пір, поки не досягнеш мети. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам