Гра Підводний Світ: Пригоди Хлопчика Водолаза

    Ігри » Ігри Підводний Світ » Гра Підводний Світ: Пригоди Хлопчика Водолаза

    Опис Гри:

    У грі Aqua Boy є один цікавий персонаж – хлопчик, який любить чи не кожен день пізнавати все нові й незвідані далі. Сьогодні хлопчик відправляється під воду, щоб відшукати тут загублене місто. Розумієш, які пригоди тебе сьогодні очікують? Далеко не кожній людині надається така можливість, так що насолоджуйся нею вдосталь!

    У хлопчика є друг. Точніше, колишній друг, тому що ця мавпа зробила все можливе, аби вивести підводний човен з ладу. Більш того, мавпа нахабно обікрала нашого персонажа. Благо, у хлопця був з собою акваланг, з допомогою якого він і вирішив продовжити свої пригоди, що говорить про величезне бажання хлопця виконати місію в будь-якому випадку, чого б це йому не коштувало.

    Шлях обіцяє бути неблизьким і повним небезпек. Ти тут побачиш як нерухомі перепони, так і рухомі. Якщо перші можна просто обійти стороною, то з другими доведеться битися. У тебе також є зброя, за рахунок якого можна показати ворогам, що з тобою краще не зв'язуватися. Йди до мети, незважаючи ні на що, і удача посміхнеться тобі найближчим часом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам