Гра Таємниця Підводних Пригод

    Ігри » Ігри Таємниці » Гра Таємниця Підводних Пригод

    Опис Гри:

    Хочеш побачити, що зараз робиться на дні океану? Тоді швидше запускай гру Aqua Boy – тут твої очі побачать набагато більше, ніж ти можеш собі уявити. У центрі сюжетної лінії – хлопчик, який обожнює пірнати. Саме з цим персонажем пов'язані всі підводні пригоди, які чекають на тебе у рамках представленого гейми.

    Куди ж приведе тебе дорога? Ти здивуєшся, але сьогодні ти будеш не тільки красивих рибок розглядати, але і вивчати руїни міста, який затонув багато століть тому. Уяви тільки, як це круто – знаходиться в місці, куди ще не ступала нога людини. Так що ти маєш шанс стати першопрохідцем!

    Але найстрашніше сталося в середині дороги. Друг нашого хлопця – мавпа на ім'я Альберт – виявилася ворогом. Мавпа взяла під контроль керівництво підводним човном. Таким чином, хлопчик залишився без будь-якої можливості побачити загублене місто. Ти повинен допомогти йому відібрати назад те, що законно належить цьому хлопчику. А мавпа за свої вчинки повинна бути покарана. Знайди злодія, пройшовши крізь усі перешкоди, і дай йому по заслугах!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам