Гра на розвиток культури: Не смітите в Парку

    Ігри » Розвиваючі Ігри » Гра на розвиток культури: Не смітите в Парку

    Опис Гри:

    Гра Не смітите в Парку вчить уму-розуму. Іноді страшно навіть на вулицю вийти – багато людей кидають сміття скрізь, де тільки можна. Так, багатьом важко дістатися до першої урни, чого вже там, адже можна кинути упаковку з-під жуйки прямо під ноги. А найдивніше в цьому те, що батьки з дитинства втрачають такий важливий момент в процесі виховання як охайність. Потім з таких милих малят виростають нечупари, які не тільки вдома навести лад не можуть, але й успішно розкидають сміття на вулицях.

    Пам'ятай, пам'ятай це все життя – для сміття є спеціальні урни, де йому і місце. Не можна викидати непотріб куди непопадя. Подумай, якщо кожен буде так робити, то під перетворитися наша планета? Так що привчайся до чистоти, порядку і хорошим манерам з самого раннього дитинства.

    У цій грі ти пристосуєшся до підтримання порядку. Як вже говорилося вище, гра розвиваюча і повчальна. Головний герой гейми – це хлопчик, який працює над підтримкою чистоти в парку. Тобі потрібно допомогти хлопчику. Збери всі пляшки, банки, склянки та інший непотріб, який валяється під ногами. Підібране віднеси до найближчої урни і викинь його туди. Однак зверни увагу на одну невелику деталь. Не всі урни придатні для всього сміття, так що останній потрібно сортувати перед викиданням. Також в твої обов'язки входить контроль над подальшим порядком у парку. Як тільки побачиш дітей, які смітять, відразу ж зупиняй цю спробу – розкажи, що так робити не можна, а також постарайся максимально виразно пояснити, чому. Чистота на Землі починається з кожного!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам