Розвиваюча гра: Котик Математик

    Ігри » Розвиваючі Ігри » Розвиваюча гра: Котик Математик

    Опис Гри:

    Гра Котик Математик змусить подивитися тебе на царицю всіх наук зовсім іншими очима. Якщо ти придумав собі, що математика – це нудно, та й взагалі в житті тобі ніколи не згодиться, що ж, ми готові тебе розчарувати. Та що там розчаровувати, адже ти сам зможеш у всьому розібратися, не дурний гравець адже ти? Так що вперед, гра вже чекає!

    Як не дивно, але з математикою ми стикаємося мало не щодня. Звичайно, мова не йде про косинусах, синусах та інших премудростях. Однак досить лише пригадати елементарні вправи на обчислення або додавання. Це ми можемо помічати в транспорті, в магазині, на роботі, вдома – та де завгодно. Бо все це дуже важливо знати. А в грі ти познайомишся з усіма цими премудростями зовсім не напружуючись.

    Отже, після запуску гри ви побачите чотири різні дії. Щоб розпочати процес, потрібно просто вибрати одне і почати ділити, множити, обчислювати або ж складати числа. При цьому у тебе немає часу в достатній кількості, так що все потрібно намагатися робити максимально швидко. І чим швидше ти впораєшся, тим краще. Тож пам'ятай, що головне – вирішити якомога більше вправ за відведені хвилини. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам