Гра Математичний Котик

    Ігри » Ігри Математика » Гра Математичний Котик

    Опис Гри:

    Гра Котик Математик цікава, добра, повчальна і корисна. Цифри – це така річ, від якої нікуди подітися. Ти кожен день оперуєш тими чи іншими числами, навіть не замислюючись про це. Так, мова не йде про складних математичних прийомів, однак такі елементарні знання, як обчислення, множення, ділення і так далі зобов'язаний знати кожна людина.

    Подумай сам – коли мама просить тебе відправитися в магазин за хлібом, вона дає тобі гроші. Тобі ж потрібно порахувати, скільки здачі залишається після покупки хліба – це необхідно зробити як мінімум для того, щоб тебе не обрахували. Те ж саме стосується проїзду в громадському транспорті. І таких ситуацій можна згадати вагон і цілу візок – наскільки без математики складно уявити своє життя.

    Так що чим раніше ти освоїш математичні ази, тим простіше тобі буде в майбутньому. Представлена гра покликана якраз для того, щоб ти зміг вивчити елементарні математичні дії. Вирішуючи задачки, пам'ятай, що час у тебе обмежене. Так що в твоїх інтересах показати як можна більшу кількість правильних результатів. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам