Тактична Гра: Зомбі Парк

    Ігри » Тактичні Ігри » Тактична Гра: Зомбі Парк

    Опис Гри:

    В місті під назвою Метрополіс відбувається щось недобре в рамках гри Зомбі Парк Трейлерів. Справа в тому, що ходячі мерці були помічені в цьому районі вже давно, але ніхто не звертав на них уваги, так як зомбаки особливо нікого і не займали. Але раптом, невідомо звідки, зомбі почали прибувати в місто. Цілі натовпи мерців наповнили вулиці, і тепер всі їх сили спрямовані на парк трейлерів, господарем якого є ти.

    Ясна річ, що подібна перспектива тебе не може порадувати. Тим більше що зомбі будуть привносити розруху і хаос твоїм машинкам. А трейлери – це недешеві автомобілі, тому до всього іншого, ти ще й неабиякі збитки потерпиш. З цим потрібно щось робити! Ти виступаєш на захист свого парку, а також людей, які там сховалися в надії на порятунок.

    до Речі, може, так і є насправді. Цілком можливо, що зомбаки зазіхнули не на трейлери, а на бідолах, які там сховалася. Як би там не було, починай грати в безкоштовні ігри онлайн зомбі, щоб дати відсіч ворогам. Приверни в армію добровольців, створи боєздатне військо, відправляйте солдатів у тил противника – постарайся знищити ходячих мерців ще до того моменту, поки вони доберуться до парку трейлерів. А враховуючи, що зомбаки особливою швидкістю і спритністю не відрізняються, у тебе все повинно вийти. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам