Гра Гармата: Ледачий Кіт і Рибка

    Ігри » Гри Гармати » Гра Гармата: Ледачий Кіт і Рибка

    Опис Гри:

    Гра A Pig In A Poke познайомить тебе з кішкою. Коти – це неймовірно ледачі створення. І наша гра тільки підтверджує цей факт. Отже, знайомся – перед тобою зараз знаходиться сама лінива в світі кішка, яка, проте, дуже навіть не проти поїсти. Але щоб приготувати собі обід, кішці доведеться потрудитися. Але так як вона лінива, то працювати доведеться тобі, а наша героїня буде спостерігати, як ти для неї стараєшся.

    Що люблять всі коти в світі? Правильно – рибку. Сьогодні рибка знаходиться в мішку, до якого ще треба дістатися. Це перше завдання. Наступне завдання полягає в тому, щоб озброїтися ножицями, зброєю та іншими предметами, щоб дістати рибку з мішка. Як це зробити – тобі доведеться думати вже безпосередньо в грі, тому що способів насправді дуже багато, тобі потрібно вибрати найбільш підходящий варіант.

    У грі дуже багато левелів. Тебе чекають двадцять найцікавіших рівнів, кожен з яких по-своєму цікавий, але і по-своєму складний. Так що повправлятися є де, так само як і є де дати волю фантазії. Використовуй будь-які засоби, щоб нагодувати кішку. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам