Гра 2048: Хеллоуїн

    Ігри » Ігри 2048 » Гра 2048: Хеллоуїн

    Опис Гри:

    Гра 2018 Хеллоуїн незвичайна, що ми відразу ж і відзначаємо. Незважаючи на це, правила гри залишаються незмінними. Як ти знаєш, у традиційній версії іграшки умови вимагають, щоб ти становив попарно блоки з однаковими числами. Так що, якщо ти вже займався подібним, нічого нового тобі ця гра не принесе, хіба що невеликі нововведення, які неодмінно приведуть тебе в захват.

    Отже, починаємо. Як ти вже напевно здогадався, цей гейм абсолютно не має будь-яких чисел. Зате тут є багато атрибутів свята Всіх Святих. Так, можна знайти і тиковкі, і цукерки, і яблучка, і зомбі з примарами (куди ж без них у такий-то свято?). І тобі доведеться все це з'єднувати за таким же принципом, за яким ти грав раніше в традиційну версію гейми 2048, тільки є декілька нюансів, які не завадило б запам'ятати.

    Поєднуючи однакові предмети, ти побачиш, як вони зникають, а на їх місці з'являються нові. Наприклад, склавши гарбузи з гарбузом, ти отримаєш кажана. Коли дві летючі мишки з'єднаються, то вийде кішка. Дві кішки дають вервольфа і так далі по наростаючій. Головне завдання гри полягає в тому, щоб очистити ігрове поле від зайвих предметів. Постарайся зробити це за мінімальну кількість часу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам