Гра 2048 Юніті

    Ігри » Ігри 2048 » Гра 2048 Юніті
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    У грі 2048 Unity ти можеш відмінно провести час. Правила гри досить прості, якщо, звичайно, тобі вже доводилося грати в настільки знаменитий гейм. Хоча... якщо навіть подібну іграшку ти бачиш вперше, все одно ти навряд чи стикаєшся з труднощами в процесі засвоєння правил або вивчення принципів управління, тому що, хоч гра і логічна, вона дійсно проста, без заплутаних сюжетних ліній і незрозумілий поворотів.

    В твої обов'язки входить пересування квадратиків, на яких зображені числа, причому останні повинні бути однаковими за значенням. Таким чином, якщо ти соединишь дві однакові плитки з однаковими числами, ці два предмети зникнуть з ігрового поля, а на їх місці з'явиться один блок, який буде складатися з одного числа, яке вийшло в результаті з'єднання чисел з двох попередніх блоків.

    Як ти вже здогадався, ця гра – аналог знаменитого гейми 2048. Так, тут є свої поправки, проте це стосується виключно графіки, яка виконана тут у три-де форматі. Все інше залишається незмінним. Намагайся з'єднувати квадратики до тих пір, поки не отримаєш на виході один блок з числом 2048.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам