Гра 2048 на Двох

    Ігри » Ігри 2048 » Гра 2048 на Двох

    Опис Гри:

    Гра 2048 на Двох дозволить тобі відмінно провести час, тому що зробити це можливо не поодинці, а разом з другом. У грі передбачений спеціальний режим, відповідно до якого в гейм можуть рубатися дві людини. Тільки грати треба не в одній компанії, а в якості противників. Таким чином, іграшка допоможе відповісти на настільки хвилююче питання – хто ж з вас розумнішим, хитрішим і изворотливее?

    Правила гри залишаються незмінними. Після запуску гри з'явиться два поля, одне з яких належить тобі, а друге – твоєму другові. Тобі, як і товариша, треба постійно займатися тим, що складати числа, значення яких відповідають один одному. Після проведення таких маніпуляцій у тебе з'явиться одне число, яке буде на одне значення більшим ніж попередні складені цифри. При цьому квадратики, які ти попередньо з'єднав, покинуть ігрове поле. Гра буде тривати до тих пір, поки хтось із вас не з'єднає всі кубики і не отримає заповітне число – 2048.

    Так як гра розрахована на двох, потрібно спочатку ознайомитися з правилами управління. Так, один гравець бере на себе кнопки, на яких зображені стрілки, а другого геймеру залишаються клавіші з літерами ВАСД на англійській розкладці. Доведи, що ти розумніший за свого друга, починай грати прямо зараз!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам