Гра Математика з Пухнастими Монстрами 2048

    Ігри » Ігри Математика » Гра Математика з Пухнастими Монстрами 2048

    Опис Гри:

    Хто не любить гейм 2048? Напевно, у світі вже просто-напросто не залишилося людини, яка б хоч раз не грав в таку популярну іграшку. Перед тобою зараз з'явиться дещо інший вигляд улюбленого гейми – гра 2048 Пухнасті Монстри.

    Суть гри залишається колишньою. Єдине, що тут має місце для змін, так що прикольні чудики, які є невід'ємною частиною представленої іграшку. Отже, тобі необхідно з'єднувати монстриків, на яких написані однакові числа. Таким чином, цифри підсумовуються, і в результаті з'являється нове число, яке також треба потім об'єднати. У результаті повинно вийти на екрані заповітна цифра – 2048. Тоді можеш впевнено вважати, що перемога міцно засіла в твоїй кишені. Звичайно, з першого разу у тебе, може, і нічого не вийде. Однак не варто засмучуватися раніше часу. Треба думати, намагатися і пробувати ще і ще.

    Гра складається з багатьох рівнів. Початкові етапи досить легкі – вони ідеально підходять для навчання. Але чим далі, тим складніше буде. Управління грою елементарне, Ватсон. Щоб пересувати чудиків по периметру, потрібно всього лише натискати клавіші з кнопочками. Яку ти натиснеш кнопку, у той бік чудовисько і відправитися.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам