Гра Фіксики: 2048 Преміум

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: 2048 Преміум

    Опис Гри:

    Дудус, Нулик і Мася – це традиційні вчителя. Всі звикли, що якщо урок, значить, ця трійця виступає в якості педагогів. Але сьогодні настав час ламати встановлений традиції, тому що сьогоднішнім наставником буде Папус. Чи готовий ти в нього чомусь навчитися? От і чудово, тим більше що він і розумний, веселий і добрий.

    Папус розповість тобі, як правильно рубатися в гру 2048. Ця гра досить знаменита не тільки в світі, але і в світі фиксиков. Особливо фиксики старші обожнюють іграшку, адже вона сприяє повному розслабленню і відмінно тренує внимательнсть, логіку і спостережливість.

    Після запуску гри ви побачите поле, на якому є чотири великі клітини. У свою чергу, кожна з клетом ділиться на маленькі квадратики. Разом всього в грі шістнадцять клітинок. Кілька квадратиків позначені цифрами. Ти можеш пересувати числа вгору, вниз, вправо, вліво. Але робити це потрібно не як-небудь, а обдумуючи кожен крок.

    Суть гри полягає в тому, щоб, поєднуючи дві однакові цифри, отримати квадратик з одним числом. Тоді цей квадратик потрібно з'єднати з квадратиком, на якому написана та ж цифра і так далі. Робити це потрібно до тих пір, поки ти не складеш всі цифри, і на екрані з'явиться заповітне число – 2048. Незважаючи на простоту, гра неймовірно затягує, а також розвиває. Тобі неодмінно сподобається, так що ласкаво просимо!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам