Гра 2048 з Поверненням

    Ігри » Ігри 2048 » Гра 2048 з Поверненням

    Опис Гри:

    У грі 2048 Undo ти зможеш перевірити, наскільки розумною людиною є. Гейм являє собою іграшку логічного жанру, чимось схожу на традиційну гру 2048, проте є деякі нюанси, з якими ти зможеш ознайомитися нижче.

    Отже, після запуску гри ви побачите поле, на якому знаходяться блоки з цифрами. Тобі потрібно з'єднувати тільки ті квадратики, які позначені однаковими числами. Після того як ти це зробиш, два квадратика пропадуть, зате з'явитися новий блок, число на якому буде відображати суму, отриману в результаті складання двох попередніх плиток.

    Гра завершиться лише тоді, коли тобі внаслідок додавання квадратиків вийде заповітне число – 2048. Звичайно, щоб досягти таких результатів, потрібно дуже постаратися. Та не переймайся, бо з першого разу отримати перемогу мало кому вдавалося. Тепер про нововведення, які відрізняють цей гейм від класичного. Тут є приємна можливість скасувати кілька неправильно зроблених ходів. Тобто у тебе з'являється право на помилку. Звичайно, зловживати таким правом не потрібно, проте врахуй, що такий шанс у тебе є. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам