Гра Барбі бродилка

    Оцінка: 4723 очок, Голосів: 1083

    Опис Гри:

    Різні подорожі люблять усі: і дівчата, і ляльки. Тому ця барвиста пригодницька гра не може не сподобатися.

    Коротка передісторія гри Барбі Бродилки

    В казкових країнах свої цінності. У цій, наприклад, такою є іграшки, які виконують функцію навіть валюти. «Чим їх більше - тим краще»: так стверджують місцеві мешканці. З іграшками необхідно звертатися якомога дбайливіше, робити все можливе, щоб ці милі дрібнички служили вірою і правдою як можна довше. Мешканці казкової країни прекрасно про це знають і роблять саме так. І, звичайно, категорично не можна їх втрачати чи ламати - це дуже важливо! Адже немає більш сумного видовища, ніж пошкоджена або розбита іграшка.

    З фабрики барвисті іграшки поставляються в магазини і в будинки в усіх куточках чарівної країни. Для цього передбачений спеціальна вантажівка, водієм якого є не хто інший, як знаменита і незрівнянна лялька Барбі. Фабрика невпинно трудиться, щоб забезпечити численне населення казкової країни найкращими іграшками. А тому роботи у Барбі більше, ніж достатньо. Але і від помічника вона не відмовиться!

    Завдання Живописної гри Бродилки

    Ти ще пам'ятаєш, що іграшки в цій країні - найголовніший скарб? Отже, на Барбі покладена дуже важлива місія - доставити цей безцінний вантаж до пункту призначення в цілості й схоронності. Але дороги в казковій країні різні, а іноді насправді підступні. Спочатку ти будеш насолоджуватися бездоганно рівною трасою, попутно розглядаючи чудові пейзажі. До речі, дизайнери гри постаралися на славу - графіка дійсно чудова! Але не поспішай надто розслаблятися. На наступних етапах твоє завдання значно ускладнитися, адже в дорозі доведеться майстерно долати різного роду перешкоди: ями, вибоїни. Будь готова також до крутих поворотів, спусків і підйомів. Щоб не розгубити іграшки по дорозі, дотримуйся кількох важливих правил: пригальмуй на небезпечному спуску, а на підйомі краще натисни на газ. Кількість очок безпосередньо залежить від того, як швидко ти доберешся до мети. Тому тут знадобляться не тільки спритність і обережність, але ще і швидкість!

    Структура Барбі Бродилки

    Гра відбувається поетапно, тобто з рівня на рівень перескакувати не можна. Всього етапів - десять. Поступово кількість іграшок в кузові збільшується, а дорога на кожному новому рівні стає все складніша. Якщо все-таки якась іграшка випала, підняти її вже не вийде. Тому вкрай важливо зосередитися і зберігати пильність від початку і до кінця кожної нової траси.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам