Онлайн гра Бетмен гонка - Реактивний автомобіль

    Ігри » Ігри Бетмен » Онлайн гра Бетмен гонка - Реактивний автомобіль
    Оцінка: 354 очок, Голосів: 93

    Опис Гри:

    Любителі красивих автомобілів і швидкої їзди - вам сюди! Пропонуємо вам взяти участь у дуже захоплюючій гонці, героями якої буде справжній герой коміксів, захисник усіх скривджених з міста Готема - Бетмен, і його новий дуже великий джип, яким він запланував зробити справжній тест драйв в нашій грі "Реактивний автомобіль"!

    Як ви знаєте, що у Бетмена в гаражі, просто не може бути банального автомобіля або мотоцикла. Всі його тачки дуже оригінальні і створені тільки в одному екземплярі! Тому, не варто довго думати, а починайте грати в нашу гру прямо зараз, і ви будете брати участь отримуючи справжній драйв і адреналін, який можна відчути лише у дуже крутих перегонах.

    Без вашої допомоги наш супергерой може програти і розбити свій новенький дорогий автомобіль.

    Допоможіть Бетмену протестувати його новеньку тачку! Тисніть на педаль газу, і всі машини, які будуть у вас на шляху не варто зачіпляти. Влаштуйте справжній екшен для жителів Готема. Збирайте повислих у повітрі кажанів для того, щоб у вас вийшло набрати якомога величезну кількість очок.

    Наші екстремальні гонки з супергероєм з Готема - Бетменом, вже точно не залишать вас байдужим якщо ви є справжнім поціновувачем великій швидкості і великих машин.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам