Гра Тест Драйв

    Оцінка: 691 очок, Голосів: 170

    Опис Гри:

    Перед тим як автомобіль після випуску відправляють на продаж на широкий ринок, його обов'язково тестують. Такий тест-драйв показує всі дефекти, якщо такі є, і визначаює подальше майбутнє автомобіля - або він готовий для продажу, або ж йому потрібна доробка.

    Робота на тест драйві дуже захоплююча і цікава. Якщо ви завжди мріяли побувати на місці такого фахівця в тест-драйві, і ви є справжнім фанатом автомобілів, тоді наша гра "Тест Драйв Гра" створена саме для вас. Але є один нюанс, в нашій грі мчати на час вам не знадобится, ви будете знаходиться за віртуальним кермом і управляти автомобілем, який проходить тест-драйв.

    Метою гри є випробувати новенький легковий автомобіль перед тим, як він буде випущений на широкий авто ринок. Але не варто розслаблятися. Тест-драйв буде жорстким. Вам необхідно проїхати по вибоїнах і спробувати переїхати через нагромадження використаних коліс, різний будівельне сміття, та піднятися дуже крутими сходами, а потім стрімголов з'їхати вниз. Страшно? В процесі гри не варто забувати збирати призові монетки, які ви заробили за ваше водіння автомобілем.

    Ми впевнені у ваших можливостях спеціаліста по тест-драйву легкових автомобілів. Швидше вперед, ваш новенький автомобіль чекає на вас.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам