Гра Краш Тест

    Оцінка: 786 очок, Голосів: 204

    Опис Гри:

    Кожен новий автомобіль перед тим, як його пускають в широкі продажу, в обов'язковому порядку повинен пройти тес на наявність дефектів різного характеру. Адже тільки після повної його перевірки автомобіль буде безпечний у використанні для своїх майбутніх господарів.

    Із-за цього, кожна з популярних марок автомобілів перед продажем своїх нових авто проводять масу різноманітних краш-тестів, які відображають готове авто до продажу або у нього є дефекти і його потрібно доопрацювати.

    Так само, сенс таких випробувань пов'язаний у визначенні ступеня безпеки автомобіля для майбутніх водія і пасажирів.

    представляємо Вашій увазі нову гру "Гра Краш Тест" у якій у вас є унікальна можливість докладно вивчити, як насправді проходять випробування автомобіля, і так само, прийнятий безпосередню участь в одному з таких випробувань.

    Для початку гри вам необхідно вигнати автомобіль на полігон для випробувань. Після цього розігнавши авто що є сили, врізатися в перешкоду і спостерігати, куди ж летить робот. Вашим завданням є запустити цього робота, як можна далі.

    Все дуже легко і зрозуміло і до того ж захоплююче. Ми впевнені що у вас від нашої гри залишиться безліч позитивних емоцій та вражень.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам