Онлайн гра Бетмен - Таємничий лабіринт

    Ігри » Ігри Бетмен » Онлайн гра Бетмен - Таємничий лабіринт
    Оцінка: 490 очок, Голосів: 122

    Опис Гри:

    Сьогодні найнебезпечніший злочинець зі славного міста Готема - Джокер, знову з'явився і наш головний герой Бетмен, повинен обов'язково його засадити за ґрати! Адже в той час, коли на волі знаходиться такий негідник, як Джокер, жителі Готема не можуть спати спокійно, адже кожному з них може загрожувати смертельна небезпека!

    А засадити його за ґрати ви в парі з нашим Бетменом зможете в нашій грі "Гра Таємничий лабіринт". Попереджаємо, дана гра розрахована на використання вами вашої логіки, адже це дивовижна головоломка і поламати голову, вам точно доведеться. Адже вам потрібно буде за певну кількість ходів пройти дуже небезпечний і підступний лабіринт, для того, щоб допомогти нашому головному героєві перемогти Джокера і запроторити його за ґрати, і на сей раз на як можна довше.

    Отже, напружте ваші мізки і доведіть всім злодіям, що ви розумніші їх і у них немає іншого виходу, як сісти за грати в'язниці.

    Але пам'ятайте, що вам не варто витрачати ваші дорогоцінні кроки в нашій грі "Гра Таємничий лабіринт" просто так, адже якщо вам їх не вистачить, то нашому Бетмену доведеться дуже важко і він опиниться в пастці, а славне місто Готем впаде під натиском негідників і зла.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам