Гра бродилки: Злови метелика

    Ігри » Ігри Бродилки грати онлайн безкоштовно! » Гра бродилки: Злови метелика
    Оцінка: 521 очок, Голосів: 134

    Опис Гри:

    Ігри бродилки створено для всіх, хто дуже любить веселі, незвичайні і несподівані пригоди та історії, що відбуваються з героями бродилки в будь-який момент гри.

    Гра "бродилки: Злови метелика" це гра, головним героєм якої є маленька дівчинка, яка відправляється на захоплюючу і цікаву прогулянку захопивши з собою сачок для лову метеликів.

    Їй необхідно зібрати якомога більше чудових і витончених мисливських трофеїв і допомогти їй у цьому зможете тільки Ви.

    Вам необхідно пройти всі рівні цієї динамічної і в той же час веселої гри бродилки, встановивши власний рекорд по швидкості і кількості набраних очок.

    Управляти діями героїні можна за допомогою клавіш-стрілок, а так само кнопкою з літерою Z, яка відповідає за розмахування сачком. Як і в інших іграх бродилках, на шляху героїні будуть зустрічатися різні трофеї, такі як мухомори. Збираючи мухомори кожен раз Ви отримуєте додаткових 100 очок бонусів. Вам варто остерігатися пролітаючих птахів. Ці підступні учасники гри можуть зашкодити Вам і доведеться починати гру з самого початку.

    Якщо Вас не злякали підступні птахи і Ви любите ловити метеликів, Вам варто зіграти в цю гру і пройти її від початку до кінця.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам