Гра Бродилки: Доставляємо подарунки

    Ігри » Ігри Бродилки грати онлайн безкоштовно! » Гра Бродилки: Доставляємо подарунки
    Оцінка: 1664 очок, Голосів: 403

    Опис Гри:

    Бродилки ходилки, як не крути, але граючи в ці ігри час летить просто не помітно. Крім того, вони насичені такою кількістю різноманітних несподіванок, що вам ніколи не буде нудно граючи в ігри бродилки. Ігри бродилки створено для всіх, хто дуже любить веселі й незвичайні пригоди й несподівані історії, які можуть статися з героями бродилки в будь-який момент гри.

    А що може бути приємніше як отримання подарунків. Напевно тільки отримувати їх особливо в чудове свято Різдво. Пропонуємо вам в цій грі зайнятися цим дивним заняттям разом з головним героєм Санта Клаусом.

    Роботи у Санти як завжди дуже багато особливо в переддень Різдва. Йому необхідно відвідати кожен димар на нашій планеті, щоб заховати заповітні іграшки малюкам у панчохи. Цей процес дуже не простий і досить небезпечний. Санті Клаусу доводиться перестрибувати з даху на дах з величезним мішком подарунків в руках. Одн його не вірний рух - і мішок разом з Сантою стрімголов впадуть з даху. Без твоєї допомоги Санта Клаусу просто не обійтися. Поспіши на допомогу Санті Клаусу щоб він встиг вчасно рознести всім слухняним дітям бажані різдвяні подаруночки. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам