Гра Бродилки: Жвавий пес

    Оцінка: 646 очок, Голосів: 155

    Опис Гри:

    Один з найбільш популярних варіантів проведення вільного часу - це гра бродилка. Ідеальні варіант відволіктися від сірих буднів і в той же час насолодитися цікавою барвистою грою.

    Гра "Бродилки: Жвавий пес" створена для тих, хто любить тварин і барвисті ігри бродилки.

    Головним героєм гри бродилки є вірний грайливий пес Болт, який ніколи і не за яких обставин не залишить свого улюбленого господаря в біді. У цій грі вірний пес біжить на допомогу малюкові Ренні перемагаючи всі небезпеки, які зустрічаються йому на шляху. Ви зобов'язані допомогти цьому вірному милому другу!

    На шляху відважного і вірного пса Болта, зустрічається безліч перешкод, від нешкідливих таких як купа ящиків або високих парканів, до дуже небезпечних таких як напади агресивно налаштованого ніндзя. Не дайте цьому лиходієві ніндзя перемогти сміливого і відважного пса Болта. Керувати псом ви можете за допомогою стрілок, стрибай натискаючи пробіл або кнопку Х, атакувати противника можна з допомогою Z.

    Якщо ви відважний чоловік, який бажає допомогти вірному захиснику свого маленького господаря, ви зобов'язані допомогти цьому собаці і пройти гру до кінця звільнивши собаку від всіх перешкод і загроз.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам