Гра Біжить по хмарах

    Оцінка: 869 очок, Голосів: 221

    Опис Гри:

    В дитинстві, напевно, кожен з нас, дивлячись на пропливаючі хмари замислювався і мріяв побігати по цим пухнастим хмаркам.

    Але для стрибків по хмарах необхідно володіти швидкою і блискавичною реакцією. Якщо ви володар швидкої реакції ця гра припаде вам до смаку.

    Героїні гри необхідно спуститися з небес на землю з хмар і при цьому слідувати по рухомим сходам.

    Деякі з цих сходинок абсолютно безпечні для героїні гри, але є підступні , які наскрізь пронизані електрикою. Наступати на них небезпечно - максимум три удари струмом від такої сходинки, і ваша героїня гине, а гру вам доведеться починати з самого початку. Крім того не варто забувати про те, що якщо героїня оступиться на звичайних сходах так само три рази гра буде закінчена і вам доведеться починати заново. Чим ближче ви будете доходити до фінішу гри, тим швидше починають рухатися сходинки. Вам необхідно бути максимально уважними та обережними, а так само діяти блискавично але при цьому ще й правильно. Граючи в цю гру вам не буде нудно. Протягом всієї гри ви будете активно рухатись. Так що ласкаво просимо до нас у гру. Бажаємо вам удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам