Гра Пригоди Даші

    Ігри » Даша Слідопит Ігри » Гра Пригоди Даші
    Оцінка: 1056 очок, Голосів: 252

    Опис Гри:

    Існує безліч барвистих і захоплюючих ігор бродилок в яких ви керуєте головним персонажем гри проходячи різні рівні і перешкоди, які виникають на шляху вашого героя.

    У грі "Бродилки" вам необхідно допомогти головній героїні Даші пройти різні рівні без значних втрат її життя. Під час проходження гри Вам необхідно збирати різноманітні коштовні камені, за які ви будете отримувати бали. Чим більше каменів і балів ви назбираєте, тим краще.

    У грі "Бродилки" вам потрібно буде весь час йти вперед, при цьому, застрибуючи на уступи дуже специфічним чином. У даній грі вам не потрібно хвилюватися, що ви потрапите в прірву, так як це єдиний спосіб забратися на гору. Коли ви провалюєтесь вниз, ви починаєте падати зверху, а це дає вам можливість вчепитися за потрібний для вас уступ. Все досить просто і не передбачувано.

    Керуйте вашою героїнею як можна правильно, і ви обов'язково станете переможцем з величезною кількістю набраних вам балів. Можна встановлювати і бити власні рекорди, прагнучи до більшої кількості очок.

    Гра дуже цікава і захоплююча. Мультяшна графіка гри обов'язково сподобається вашій дитині і таким чином, ви можете зайняти її чимось цікавим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам