Гра Даша учениця

    Ігри » Даша Слідопит Ігри » Гра Даша учениця
    Оцінка: 1265 очок, Голосів: 302

    Опис Гри:

    Не завжди на шкільних уроках буває цікаво і захоплююче для юних школярок. Адже вчителька може нудно викладає свій предмет і тим самим окрім як знайти більш цікаве завдання нічого не залишається. Але сувора вчителька не дозволяє вам паралельно займатися сторонніми справами! Тоді доведеться пустувати і взяти ініціативу в свої руки, при цьому займаючись своїми справами в той час, поки вас ніхто не бачить.

    У нашій грі "Вчителька" вам необхідно допомогти навіть наносити макіяж, поки сувора і нудна вчителька не бачить. Це потрібно робити в той момент, коли вона відвернеться.

    Побачивши, що ваша вчителька відвернулася, можете приступати до своїх занять. Але як тільки ваша сувора вчителька поверне голову, вам краще зупинитися з нанесенням макіяжу і почекати, адже в разі коли ви будете спіймані за стороннім заняттям на уроці - ваша гра буде закінчена.

    Все досить просто і весело. Напевно, у вас був досвід такого проведення часу нецікавих уроків. В такому випадку, ви обов'язково станете переможцем вчительки і допоможете робити вашій віртуальній підопічній все більш цікаві і невідкладні справи, і позбавите її від нудних і сумних розповідей учителя.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам