Гра Еквестрія: Бродилка Відважної Поні

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Еквестрія: Бродилка Відважної Поні

    Опис Гри:

    У грі Відважна Поні ти позабавишься на славу. В твоє розпорядження надходить пегас. І ця конячка вміє літати! Так, вона ще маленька, саме з тієї причини дівчинка не слухається батьків, які суворо-пресуворо заборонили їй користуватися своїми здібностями до настання повноліття.

    Але наша поні нікого не послухала і пішла в небо. Треба зізнатися, що героїня знаходиться в повному захваті, ширяючи в небі над усією країною Эквестрией. Але до пори до часу довелося красуні радіти, тому що злий грифон помітив поні і почав погоню за нею, щоб отримати такий незвичайний обід.

    Грифону вдалося здійснити задумане наполовину. Він збив конячку, і тепер бідолаха знаходиться в темному лісі. Можливо, все б обійшлося, якби наша героїня не пошкодила крила. Тепер вона не може літати. Більш того, поні знаходиться дуже далеко від дому, та й пересувається вона ледве-ледве. Тобі потрібно допомогти красуні минути всі небезпеки і дійти додому, щоб знову побачити батьків. А ще поні дала собі обітницю, що якщо їй вдасться дістатися до мети в цілості й схоронності, вона більше ніколи не не слухається маму і тата. Допоможи конячці стати на істинний шлях!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам