Гра Коні: Смілива Поні

    Ігри » Кінь Ігри » Гра Коні: Смілива Поні

    Опис Гри:

    У грі Відважна Поні ти зустріли з цікавим персонажем – пегасом. Цей кінь, як ти знаєш, вміє літати. Точніше, дівчинка повинна була б навчитися літати незабаром. Але терпіти у дитини більше не було сил – і поні вирішує відправитися на навчання польотному справі сьогодні ж, зараз же. І правда, навіщо тягнути?

    Отже, незважаючи на заборони мами і тата, наш пегас відправився високо-високо в небо. Зараз поняшка витає над своєю улюбленою країною Эквестрией, і диву дивуємось, які відкриваються прекрасні види її погляду. Однак політ не збирається закінчуватися в кращому світлі. Тому що на нашу героїню відкрив полювання грифон.

    Птах дізналася, що дівчинка перебуває зараз дуже далеко від дому. Тому грифон вирішив, що зараз ніхто і ніщо не завадить йому поласувати свіжиною. І все трапляється по кращому для грифона сценарієм. Лиходію вдалося збити дитину, і та опинилася в лісі. Коли поні прокинулася, вона відчула, що її крило пошкоджено, і про польоти доведеться забути. Головне – вибратися додому хоч як-небудь, хоч на своїх чотирьох нога.

    Твої пригоди починаються саме з цього моменту, коли поні розуміє, в якому стані вона знаходиться. Тобі потрібно підняти дитину і вивести її з дрімучого лісу, проводячи крізь усі перешкоди і перешкоди. Пройшовши такі випробування, поні повинна усвідомити, що не слухатися батьків – не добре.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам