Гра Страшилка: Дівчинка в Зомбі Країні

    Ігри » Ігри Страшилки » Гра Страшилка: Дівчинка в Зомбі Країні

    Опис Гри:

    Гра Mindy in Zombieland розповість про те, як дітям потрібно себе правильно вести. Так, якщо батьки заборонили покидати стіни будинку, значить, так і треба робити. Маму і тата треба слухатися, тому що можна отримати непоправні наслідки, про яких і піде мова в даному випадку.

    Отже, коли дівчинка здійснила втечу з отчого дому, їй і в голову не могло прийти, що малюк опиниться в покинутому підземелля. Тут темно, бридко і страшно. Маленька перелякана до смерті. Тепер, зрозуміло, вона шкодує, що не послухалася батьків, але шкодувати пізно. Треба вибиратися з цього місця як можна швидше.

    Допоможи дурною дівчинці добратися додому в цілості й схоронності. Тоді вона напевно вивчить цей урок сповна і більше не повторювати таких помилок. Але поки що наша героїня знаходиться під землею, і спершу їй необхідно допомогти вибратися звідси.

    А тут повно небезпек. Кожен крок таїть у собі ворогів, в якості яких виступають зомбі. Крім цього, підземелля кишить різного роду пасток. Щоб не втрачати часу, починай діяти прямо зараз, вбивай зомбі направо і наліво, щоб виручити дівчатко з настільки незавидній ситуації. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам