Гра для дітей: Чарівна Кишеня Кари

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Чарівна Кишеня Кари

    Опис Гри:

    В цьому геймі тобі належить скласти компанію дівчинці на ім'я Кара. Гра Чарівна Кишеня Кари розповідає історію про те, як дівчинка вийшла на прогулянку, а опинилася в незрозумілому місці. Коли Кара трішечки розгледіла обстановку, вона помітила, що знаходиться в непрохідному лабіринті. Як їй звідси вибратися і потрапити додому, де тато з мамою почали турбуватися? Допоможи Каре негайно!

    Отже, в лабіринті дівчинка побачила монетки. Ясна річ, що вона почала їх збирати і, таким чином, заблукала ще більше. Але потім їй прийшла підказка – коли Кара збере всі монетки, вона отримає шанс повернутися додому. Однак і це ще не все. Весь шлях дівчинку переслідують страшні монстри. Благо, Кара не з лякливих, і вона завжди готова вийти назустріч небезпекам, лише вибратися з цього страшного місця.

    Коли почнеш гру, крім монет ти також побачиш в лабіринті і інші бонуси, а ще розкидані де-не-де презенти. Збирай все, що тільки попадеться в твій коло зору – тоді ти з більшою ймовірністю зможеш вийти з гри в цілості й схоронності, а саме це і потрібно для перемоги. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам