Гра Лабіринт: Пригода Онлайн

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Лабіринт: Пригода Онлайн

    Опис Гри:

    У грі онлайн Дивна Істота ти дізнаєшся про історію створення, яке виявилося в заплутаному лабіринті. Як звідси вибратися? Здається, ніби це нереальна задача. Однак як тільки в гру вступаєш ти, у нашого героя відразу ж з'являється можливість на порятунок. Допоможеш ти створенню вибратися з настільки делікатної ситуації? Як мінімум, ти можеш спробувати зробити це, а там вже покаже час.

    дуже заплутаний Лабіринт. Тут дуже багато виходів, входів, поворотів і різних перешкод. А ще стіни лабіринту все дочиста пофарбовані в один колір, що ще більше погіршує ситуацію. Але якщо ти з кмітливих людей, тоді тобі не буде дуже складно вийти з цього приміщення. Тим більше, що в цій грі на тебе чекає багато приємних сюрпризів.

    Так, якщо тобі пощастить, ти обов'язково знайдеш скарб. Так що по дорозі збирай всі предмети, які ти тільки будеш бачити – вони тобі обов'язково знадобляться. Наприклад, зірки вкажуть тобі вірний шлях, і ти зможеш дістатися до виходу. А якщо знайдеш те саме скарб, так ще й фінансове становище своє покращиш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам