Гра Руїни Лабіринту

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Руїни Лабіринту

    Опис Гри:

    Гра The Ruins Maze пропонує тобі досліджувати лабіринт. Точніше, на цьому місці колись був непрохідний лабіринт. А сьогодні ми можемо спостерігати одні лише руїни – все, що від нього залишилося. Однак від цього твій інтерес повинен тільки підвищитися, тому що ти стикаєшся з чимось новим і незвіданим досі.

    Щоб тобі було легше орієнтуватися, звертай увагу на стрілки, які намальовані на підлозі. Саме ці стрілки повинні вказати тобі правильний шлях. Коли будеш проходити лабіринт, збирай бонуси. Наприклад, кістки – вони тобі знадобляться вже в найближчому майбутньому.

    Фішка гри полягає в тому, що знайти вихід з лабіринту потрібно за строго обмежений час. На все про все тобі дається всього лише двісті секунд. Якщо ти не впишеш у відведений час, гру доведеться починати заново. Такі ось справи. Оперативність тут на першому місці. Однак і засмучуватися не варто, якщо з першого разу не вийде виконати завдання, тому що чим більше разів ти будеш себе пробувати, тим більше шансів, що ти вникнеш у всі нюанси гри і всі наступні рази будеш проходити лабіринт без єдиної помилки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам