Гра літаючий Дракон Діно

    Ігри » Ігри Дракони » Гра літаючий Дракон Діно

    Опис Гри:

    Гра Bamboo Dino розповість тобі не дуже добру історію. Справа в тому, що драконьиха знесла яйця і тепер, в надії скоро стати матір'ю, вона пестить і плекає своїх майбутніх дітей. Однак не все складається так гладко, як того хотілося б. Хтось поцупив її потомство! Терміново розберися з цим!

    Драконша знайшла, де собака зарила. Причиною її нещасть є люди! Саме вони зазіхнули на яйця. Так що жорсткість, як ми бачимо, може виходити далеко не від одних тільки драконів, люди теж хороші...

    О, краще не чіпати розлюченого матері! На що тільки не здатна це істота в поривах помсти за своїх дітей. Персонаж відправляється на пошуки зловмисників, щоб їх всіх знищити. Ми не вправі судити дракона за такі дії, адже кожен з нас на її місці напевно вчинив так само.

    Ти будеш вбивати людей за допомогою лавини, що вивергає твоя пащу. Чим більше маленьких перемог ти зробити на своєму шляху, тим більше шансів, що твоя основна перемога наблизиться дуже скоро. Кожен правильно зроблений крок принесе тобі поліпшення, які зроблять головного героя ще більш сильним і лютим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам