Гра Фиксики: Кабельний Салат

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фиксики: Кабельний Салат

    Опис Гри:

    Фиксики – це мультфільм, який полюбився не тільки багатьом дітям, але і дорослим. По-іншому і бути не може, тому що мультфільм і забавний, і повчальний в один і той же час. Фиксики – ці улюблені герої – будуть сьогодні супроводжувати тебе на протязі всього дня. Саме дня, тому що за менший проміжок часу тобі ніяк не впоратися.

    Отже, сьогодні ти побачиш маленьку крихту Жучку – ця дівчинка вкотре полізла туди, куди її ніс не влазив. Загалом, щоб довго не розповідати, скажемо тільки, що Жучка сьогодні приготувала своє улюблене ласощі – салат. Все б нічого, якщо б не було приготовлено страву з кабелів. Так, це все перебільшено, проте суть історії зводиться до того, що Жучка просто-напросто зробила чергову помилку, переплутавши всі дроти в будинку. Тепер нічого не можна включити – вся техніка перестала нормально функціонувати.

    Що робити? Куди бігти? Головне, не панікувати і взяти все під свій суворий контроль. Тобі потрібно зробити щось, щоб хоч один електроприлад прийшов в дію. Але для цього потрібно поламати мізки. Так, вивчи всі дроти, відшукай потрібну штепсель і засунь його в розетку, в результаті чого той чи інший прилад повинен заробити. Не забувай розплутувати всі дроти перед початком роботи. З яким саме клубком дротів працювати тобі підкаже гра.

    Тут ти також побачиш Нулики – цей персонаж буде показувати тобі на прилад, з яким тобі доведеться взаємодіяти найближчим часом, тобто що саме потрібно включити тут і зараз. Щоб виграти, потрібно терпіння і уважність. У цій справі поспіх тобі не товариш, так що краще виконуй дії повільно, але правильно. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам