Гра Фіксики: Прикрась Ялинку

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Прикрась Ялинку

    Опис Гри:

    Любиш ти таке свято, як Новий Рік? Тоді приєднуйся до гри, щоб разом з фиксиками відсвяткувати цей день, коли б'ють куранти, коли радості і щастю немає меж, а сюрпризи то і справа чекають на кожному кроці. Це все добре, але не варто забувати про головну гості свята, без якої веселощі не відбудеться. Мова йде про ялинці.

    Фиксики не змінюють устаканившимя традиціям, і навіть навпаки – вони їх дотримуються у всій красі. Сьогодні фиксики займаються прикрасою новорічної ялинки в грі Фиксики Прикрась Ялинку. А тебе друзі запрошують розділити з ними новорічну радість і отримати позитив на цілий день.

    Сьогодні ти в компанії Папуса, Сімки і Нулики будеш наряджати красуню-ялинку. Яким чином буде проходити процес? Фиксики вже продумали все до найдрібніших деталей. Сімка бере з коробки кульку і передає його Нуликів. Нулик, в свою чергу, ловить кульку і кидає його Папусу. Таким чином, кулька повинен виявитися на ялинці.

    Але будь осторжным – ні одна кулька не повинен впасти і розбитися. Так що все потрібно робити дуже акуратно. А ще звертай увагу на Жучка, який бігає навколо і трохи заважає. Павучок хоче відібрати кулька, а ще він бажає поласувати цукерками. Як вчинити з Жучком – вирішувати тобі. Можливо, ти купиш його в кінці гри солодощами, коли ялинка буде прикрашена.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам