Гра Кім 5 з плюсом: Руфус на сноуборді

    Ігри » Ігри Кім 5 з плюсом » Гра Кім 5 з плюсом: Руфус на сноуборді
    Оцінка: 344 очок, Голосів: 90

    Опис Гри:

    У нашій супершпигунки є багато вірних друзів, які допомагають їй виконувати деякі суперсекретні і дуже небезпечні завдання. І одним із її вірних помічників є Руфус.

    Руфус - це зовсім лисий сліпак, який був придбаний в звичайному супермаркеті Мега Мага в зв'язку з тим, що у батька Рона містера Так-Собі дуже сильна алергія на шерсть. Але голий сліпак виявився зовсім не звичайним, він дуже вміло звертається з різними механізмами та приладами, і володіє дуже великими знаннями в галузі науки і техніки.

    Руфус дуже любить кататися на сноуборді і раніше всю зиму проводив за цим улюбленим заняттям. Але після того, як Кім стала супершпигункою, у нього залишилося дуже мало вільного часу і він дуже рідко катається. Але сьогодні в нашій грі "Кім 5 з плюсом: Руфус на сноуборді" у нього буде можливість покататися на сноуборді! А на посаду самого крутого його помічника він розглядає вас! Адже Рон дуже зайнятий і не може покататися зі своїм улюбленцем.

    Ось Руфус знайшов час і вибрався на курорт, але ось засідка, саме на цьому курорті перебуває секретне сховище кровожерливого доктора Драккена. Так що нашому слепишу знову треба братися за свою суперсекретну роботу, а ви зможете йому в цьому допомогти в нашій грі "Кім 5 з плюсом: Руфус на сноуборді".

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам