Гра Кім 5 з плюсом: Руфус на кухні

    Ігри » Ігри Кім 5 з плюсом » Гра Кім 5 з плюсом: Руфус на кухні
    Оцінка: 388 очок, Голосів: 96

    Опис Гри:

    Їжа - це дуже важливий момент у житті людини, адже це джерело його енергії і накопичення сили. І навіть найкрутіші супершпигуни і герої потребують у дуже корисних продуктах харчування. Але до жалю Рон, з його дуже великою кількістю нахлинуших на його голову секретних завданнь і місій, зовсім забув про свого друга Руфуса і не подбав про те, щоб його улюбленець був ситий. Наш герой навіть не встигає приготувати своєму другові заготовки для тварин, а про повноцінну корисну їжу і мови не йде! І для того, щоб завжди бути ситим наш маленький герой Руфус вирішив влаштуватися в найближчу закусочну і навчитися готувати смачну їжу.

    У нашій грі "Кім 5 з плюсом: Руфус на кухні" вам необхідно допомогти нашому лисенькому Руфусу розібратися що до чого і допомогти приготувати всі замовлення, які вже встигли зробити відвідувачі закладу. Готуйте все максимально смачно і швидко, адже окрім того, що відвідувачі не люблять довго чекати своїх замовлень, вони дуже люблять смачно поїсти. Інакше за що вони платять гроші.

    Якщо ви відмінно впораєтеся з приготуванням їжі, наш малюк Руфус буде прийнятий в штат співробітників і далі буде продовжувати працювати в дуже корисному для нього місці. Ми впевнені, що разом ви зможете пройти всі перешкоди!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам