Гра Кішки - Рижик

    Ігри » Ігри кішки » Гра Кішки - Рижик
    Оцінка: 1965 очок, Голосів: 475

    Опис Гри:

    Гра Рижик

    Серед найбільш чудових ігор для маляток, дівчатка і хлопчики вибирають ті, які їм найбільше подобаються. І не дивлячись на те, що онлайн ігор у нас на сайті дуже багато, деякі з них стали вже більш популярні, ніж інші. Наприклад, нова гра Рижик завоювала популярність наших самих маленьких, так і дорослих любителів гри з кішками. У чому ж секрет популярності цієї гри? Можливо, в самому герої, вкрай милому і кумедному рудому коті, який святкує свій День Народження! Запускай гру Рижик та допоможи котику влаштувати справжні веселощі в честь свята, яке буває тільки раз у році.

    Котик Рижик і сам запланував кілька фокусів та святкових конкурсів з сюрпризами. Не турбуйся щодо подарунка! Для кота Рижика самий улюблений подарунок - це коли з ним грають! Після запуску гри Рижик ти, насамперед, побачиш самого винуватця торжества. Котик виглядає як живий! Він може і співати, і танцювати, і звичайно, як і всякий кіт, любить помурчати. Але гра Рижик на цьому не закінчується. Натисни, наприклад, на картиночку біля зображення котика. Що сталося? Ухти! Тепер ти знаєш історію свята Рижика!

    В грі про Рижика, на День Народження прийшли ще два гостя: цуценя і ведмежа. Що ж вони робили? Те ж, що і всі гості роблять! Їли тортик, допомагали задувати свічки, а потім просто клеїли дурня. І навіть змія повітряного запускали. Потім цуценя захотло помалювати, а потім піти в ліс за грибами. Звичайно, друзі підтримали його ідею! Герої щосили повеселилися, провели за грою незабутній час. Щоб їх історія була повнішою, радіснішою і веселішою, не забувай вмикати музику в грі Рижик!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам