Гра Кішки: Літаючий котик

    Ігри » Ігри кішки » Гра Кішки: Літаючий котик
    Оцінка: 631 очок, Голосів: 152

    Опис Гри:

    Літаючий котик

    Небо здавна вабило людей своєю величчю та таємничістю. Так і почався винахід всякої літальної техніки, від повітряних куль та аеропланів до боїнгів і космічних ракет. І хоч сьогодні літати - стало справою буденною, звісно, багато хто з нас все-таки продовжують відчувати первісний страх перед висотою. А ось і не потрібно. Давайте будемо брати приклад з героя гри про літаючого котика: ось він вже точно нічого не боїться!

    Наш безстрашний герой зістрибує з дирижабля і починає свою повітряну захоплюючу подорож! Спеціальне оснащення його літального апарату допомагає йому контролювати висоту свого польоту, випускаючи пар з пристрою. Тепер йому не страшні ні перешкоди, ні зустрічний вітер. Твоє завдання в грі Літаючий котик просте: потрібно допомогти кошеняті керувати своїм дивним літаючим агрегатом. Керуй спуском пару, і зверни увагу: чим сильніше ти випускаєш пар, тим вище котик злітає. Будь уважним, не дай котику врізатися в перешкоду і зірватися вниз.

    Повітряний лабіринт з іржавих шестерень, незрозумілих стовпів та інших об'єктів вимагає твоєї посиленої концентрації. Відстань, яку ти переможно подолав, буде показано в куточку екрана. Треба відзначити, що гра Літаючий котик розвиває не тільки уважність, але і спритність, швидкість реакції, адже не кожен зможе так само швидко реагувати на раптові перешкоди через кілька хвилин гри, як в саму першу хвилину.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам