Гра Контр Страйк: Космічний режим

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк: Космічний режим

    Опис Гри:

    Ласкаво просимо в захоплюючу гру Еволюція Мультиплеер FPS – якщо ви великий любитель жанру стрілялки, то дане розвага безумовно припаде вам до смаку. Ще б – розробники гри, бажаючи догодити навіть самому досвідченому геймеру, підібрали для вас цілий арсенал різних пістолетів, кулеметів, вогнеметів і ножів. Але не поспішайте радіти такому достатку – мало що з себе представляє даної зброю. Для початку вам потрібно навчитися з нього стріляти – толку, якщо у вас в руках буде супер-наворочений пістолет, а користуватися ним ви не зможете. Тоді є ймовірність схопити кулю від недруга і загинути.

    Так що, перш ніж хапатися за незрозуміле і неизученное зброю, подумайте кілька разів, адже шанс загинути на перших хвилинах гри Еволюція Мультиплеер FPS дуже великий. Не думайте, що все так просто. Адже стрілялка ігр ворожнечу, і все трапляється на полігоні або інший локації гри.

    Що ж, впевнені, вам вже не терпиться зіграти в Еволюція Мультиплеер FPS, а нам залишається тільки побажати вам успіху в цій непростій битві.

    Не забувайте, що гра чимось подібна до гри Контр Страйк, а отже, якщо у вас є хоч мінімальний досвід «роботи», значить, тут вам доведеться набагато легше. А якщо ніякого досвіду немає, тоді ніколи не пізно його отримати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам