Гра Контр Страйк: Ассаулт

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк: Ассаулт

    Опис Гри:

    Пропонуємо вашій увазі гру Counter-Strike Assault. Вона створена для любителів гри Counter-Strike, які поки бояться пробувати свої сили в справжніх битвах. Гра настільки популярна, що з'явилося безліч імітують розваг, завдання яких то підготувати користувачів у битвах, то захопити їх ще більше.

    Контр страйк Ассаулт якраз виконує функцію інтерактивного тренажера. Ви зможете тут призвичаїтися як слід, перш ніж вступити в реальний бій. І правда, за статистикою, новачки не довго проходять свою першу гру в контр страйк. Багато людей, які постійно грають в контру вже так відточили свою майстерність, що з ними новачкові битися досить непросто. Так що готуватися треба заздалегідь – адже гра недитяча. А дуже навіть серйозна – не дарма вона захопила так багато людей.

    Отже, давайте розберемося, що пропонуємо вам Counter Strike Assault. Тут нічого нового в завданнях ви не побачите, ваше завдання – вбити всіх супротивників. Але для цього потрібно навчитися правильно вибирати зброю і стріляти з нього. Ось саме тут у вас буде шанс гарненько потренуватися перед серйозною битвою. І не бійтеся програвати, адже ви тільки вчитеся, а не помиляється той, хто нічого не робить.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам