Гра Контр Страйк портативний: Критичний удар

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк портативний: Критичний удар

    Опис Гри:

    Critical Strike Portable – гра, виконана в стилі знаменитої Counter Strike з елементами Critical Strike. Заплуталися? Давайте розберемося! Critical Strike – гра, яка зроблена за мотивами популярної контри. Якщо ви досі не грали в ту гру, ні в іншу, саме час спробувати свої сили. На нашому порталі представлені обидва варіанти знаменитих стрілялок, спробуйте і вирішите, що вам сподобалося найбільше.

    Critical Strike Portable – багатокористувацький шутер. Іншими словами, якщо ви не знайомі з даним терміном, це гра проти реальних гравців зі всього світу. Як це відбувається?

    Ви підключіться до сервера, до якого до цього приєдналися інші люди. І включаєтеся в гру. Слова про те, що вашими «колегами» по грі Critical Strike Portable будуть жителі багатьох країн світу не порожні. Справа в тому, що гра Critical Strike Portable дуже популярна не тільки у нас в країні так і в країнах колишнього СНД, але по всій планеті. У неї активно грають європейці, американці, жителі далеких країн Азії і практично все на континенті Африка. Ви не зможете вгадати, з якої саме країни ваш суперник або один по грі.

    Перш ніж включитися в бій, створіть свою команду і виберете колір її одягу (камуфляжу).

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам