Гра Контр Страйк: Мультіплеер

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк: Мультіплеер
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Ласкаво просимо в гру Counter Strike Мультиплеер. Це довгоочікувана новинка, на яку з нетерпінням чекали всі шанувальники ігор Counter Strike. Справа в тому, що багато з них не могли повноцінно насолодитися грою. Counter Strike потрібно було встановити на комп'ютер (попередньо купуючи дорогий диск), а не всі пристрої підготовлені до такої серйозної гри. Вона займає багато місця, та й сам процес установки може загнати в глухий кут навіть найбільш розумного юзера. Непросто встановити такі драйвера.

    Тепер подібна проблема вирішена – ви зможете насолоджуватися улюбленою грою в режимі онлайн. Для цього потрібно всього дві речі: хороший високошвидкісний Інтернет і комп'ютер. В принципі все.

    Гра являє собою шутер і класичний варіант гри. Іншими словами, вам доведеться вибрати режим гри: хочете битися, по-старому, з ботами, або бажаєте провести захоплюючу битву з реальними гравцями з усіх куточків планети. Вибір за вами.

    Отже, ваша задача (у разі, якщо ви вибрали останній пункт): підключитися до сервера, вибрати одну з інтерактивних карт і створити власну команду, яка буде успішно боротися з противником і активно співпрацювати з приятелями.

    Окремо варто замовити слівце про графіку гри. Справа в тому, що вона виконана в Три Де форматі, а значить, ви будете відчувати всі практично в режимі реального часу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам