Гра Контр Страйк: Спеціальний удар

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк: Спеціальний удар
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Напевно, не існує на планеті Земля людей, які б жодного разу не грали або хоча б не чули про такий популярної гри Counter Strike. Завдяки тому, що аудиторія цієї гри дуже широка і збільшується з кожним роком, з'являються гри-кавери на Counter Strike. Іншими словами, це онлайн-розваги з схожим сюжетом і навіть аналогічними назвами. Однією з таких ігор є Special Strike. Звичайно, гра точнісінько не копіює сюжет легендарної гри, але вже з назви зрозуміло, що забави є братами. Special Strike дійсно дуже нагадує гру Counter Strike.

    Але давайте детальніше розглянемо принцип гри Special Strike. Вона складається з двох моментів, які може підібрати під себе гравець. За бажанням, ви можете приєднатися до гри, яка вже створена, або створити нову спеціально для себе. І той, і той варіант досить цікавий, тут все залежить від геймера і його побажань. Але, звичайно, набагато краще зіграти спочатку в обидві версії гри, щоб відчути все на собі, а потім вже вибрати з варіантів той, що підходить кожному конкретному гравцеві.

    У грі є інтерактивні карти, де ви зможете відкрити битву з віртуальним ворогом. Вибір зброї вражає, тому нудно точно не буде. Перед тим, як почати гру, виберіть сервер.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам