Гра Контр Страйк: Бомба Інферно

    Ігри » Ігри Контр Страйк » Гра Контр Страйк: Бомба Інферно

    Опис Гри:

    Шанувальників гри Counter Strike досить багато, вона шалено популярна серед користувачів зі всього світу, і це не дивно. Хвацько закручений сюжет, відсутність можливості простежити логіку противника, широкий вибір зброї і складні завдання – все це робить гру шалено популярною. Так, посперечатися з цим ні в кого не вийшло б, навіть якби знайшлися б охочі.

    Культ Counter Strike став причиною для різних жартів, а деякі пари навіть розлучалися і розлучалися, тому що один з партнерів надмірно захоплювався цією грою. Контр Страйк є прикладом відмінною класичної стрілялки, стала вже легендарною. Звичайно, багато захотіли взяти сюжет гри як основу для нових проектів. Одним з таких стала Інтернет-гра Bomb_Inferno, зроблена за мотивами Контр Страйк. Події і ігровий процес Bomb_Inferno проходять на карті карті inferno. Просунуті геймери по достоїнству оцінять цей момент гри.

    Що ж, давайте спробуємо перевірити свої сили і знання правил стрілялок, зігравши в карті inferno онлайн. Благо, така можливість тепер відкрита для всіх, у кого є комп'ютер і доступ до Інтернету. Що ж, не будемо втрачати часу, а почнемо грати на карті inferno прямо зараз. Потрібні якісь аргументи, які смотивируют вас почати захоплюючий бій?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам