Гра Лабіринт: Полонянка

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Лабіринт: Полонянка

    Опис Гри:

    Чарівна злодюжка Клер поняття не мала, у що їй виллється присвоєння одного з артефактів, знайдених на руїнах роки, неподалік від села, де вона проживала. Мало того, що володіє магічною силою артефакт, викликав землетрус, зруйнувавши половину села, так ще і з допомогою своїх магічних властивостей уклав Клер в темний підземний лабіринт, де їй доведеться блукати століттями, до тих пір, поки вона не зуміє знайти вихід.

    Це ж жахливо нудно, цілий день ходити і шукати дорогу додому. Втім, «розважати» нашу героїню стануть дивні істоти, що живуть у підземеллі. Ну, тобто як розважати, вони скоріше, норовлять її швидше прикінчити.

    Саме тому мешканців лабіринту рекомендується уникати. А в іншому гра досить проста. Потрібно пересувати Клер по лабіринту, ставлячи за допомогою стрілок напрям її руху. Попутно необхідно збирати золоті монети. Коли їх запас вичерпається, де всередині лабіринту з'явиться ключ, що дозволяє вийти з лабіринту. Підбери ключ і доберись до дверей так, щоб корінні жителя підземелля тебе не спіймали.

    Допоможи злодюжці Клер вибратися з халепи живий.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам