Гра Лабіринт: Пригода Дівчинки Емілі

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Лабіринт: Пригода Дівчинки Емілі

    Опис Гри:

    Емілі і чарівний лабіринт – це барвиста гра для хлопчиків і дівчаток будь-якого віку. Забава виконана російською мовою і має цікаву передісторію, описану у вигляді коміксу в самому початку. Малишка Емілі – юна відьмочка, що володіє надприродними здібностями і, як будь-яка поважна чаклунка, яка вміє літати на мітлі, в ніч Хеллоуїна на свій страх і ризик вирішила відвідати покинутий будинок, звідки долинали чиїсь жалібні голоси. Незважаючи на ризик, вона підняла важіль, ведучий в підземелля, і побачила чорного мовця кота, замкненого в підвалі. Провалившись слідом за котом, Емілі опинилася в зачарованому лабіринті, де в свої права вступили потойбічні чари.

    Однак, Емілі не з тих, хто легко здається. Вона пообіцяла собі вибратися і витягти полоненого з лабіринту. Зможеш їй допомогти в цій нелегкій справі? Тоді тисни пуск і починай захоплюючу подорож.

    У процесі проходження лабіринту потрібно збирати цукерки та золоті ключики, які допоможуть розблокувати двері, щоб перейти на новий рівень. Цукерки дають додаткові бонуси, а ключі – твій єдиний спосіб вибратися.

    Перший-другий рівні досить прості, але, починаючи з третього етапу процес проходження чарівного лабіринту ускладнюється. Адже з'являються літаючі гарбуза і жахливі шпики, напоротися на які ніяк не можна.

    Чорний кіт буде давати тобі підказки. Керуй героїнею Емілі, використовуючи стрілки. Сподіваємося, ти знайдеш вихід дуже скоро.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам