Гра Лабіринт: Туристи

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Лабіринт: Туристи

    Опис Гри:

    Двоє туристів дуже чекали поїздки в занедбані піраміди Єгипту і, нарешті, їх мрія здійснилася. Але на жаль хлопець і дівчина відбилися від загальної групи та заблукали в лабіринтах пірамід. Що ж робити? Звичайно ж шукати один одного і по можливості якнайшвидше звідси вибиратися. Правда, легше сказати, ніж зробити. Адже гробниці древніх фараонів дуже добре захищені і зберігають сотні різних пасток. Тому нашим героям залишається два варіанти: або змиритися з тим, що доведеться тут загинути, або взяти волю в кулак і намагатися подолати халепу.

    Про подібному пригоді вони дуже довго мріяли, саме тому їх вибір очевидний – боротися до кінця. Допоможи дітям дістатися до виходу, попутно вирішуючи різні задачки.

    З допомогою пробілу ти можеш перемикатися з героя на героїню. Клавішами зі стрілками ти даєш їм можливість рухатися. При натисканні кнопки CTRL герої можуть закладати бомби і підривати перешкоди у вигляді білих блоків.

    Бажаємо тобі гарненько повеселитися. Але врахуй, на проходження рівня у тебе є всього 100 секунд. За цей час потрібно встигнути багато чого: підібрати всі монети, вибратися з пастки самому, допомогти одного і підвести обох героїв до виходу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам