Гра Втеча з Лабіринту

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Втеча з Лабіринту

    Опис Гри:

    Прізвище героя, від імені якого тобі потрібно зіграти, звучить як Гринбин. Хтось вирішив відправити його в лабіринт, з якого йому слід вибратися до світання. Все б нічого, до сходу сонця часу досить багато, але лабіринт населений не тільки дивними, але й дуже небезпечними істотами, зіткнення з якими може коштувати Гринбину здоров'я або навіть життя. Тому дуже важливо бути уважним на поворотах і сто разів подумати, перш ніж мчати по вузьких стежках лабіринту на повній швидкості.

    Час від часу героя чекатимуть приємні сюрпризи: бонуси або аптечка, яка допоможе йому підправити скалічену здоров'я. В поміч тобі, нашому герою дана карта, розташована у правому куті екрану. З її допомогою ти можеш відстежувати, де вже був наш герой. Вихід, правда, на карті не позначений, тому доведеться сподіватися на удачу і покладатися на свої сили. Постарайся подолати важкий шлях як можна швидше і не потрапити в лапи недругам.

    Виконай завдання і випробуй свої сили на наступному рівні.

    Гра розроблена за мотивами художнього фільму «той, що Біжить в лабіринті». Якщо тобі подобається цей фільм, значить, і гра, безсумнівно, припаде до смаку. Бажаємо успіху!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам